Hårtørrer test – GHD Air

top besked

topbesked

Jeg har haft GHD Air hårtørreren til test!

Og jeg kan godt afsløre med det samme – den er lækker og jeg går ikke tilbage til min gamle Babyliss hårtørrer 🙂

Pakke med ghd air og mundstykker

Med en levetid på hårtørrerer på langt over 10 år – giver det måske også mening for dig med en semi-professionel føntørrer i forhold til en “helt almindelig”?

Er en hårtørrer ikke bare en hårtørrer?

Alle modeller kan det samme… tørre dit hår. GHD Air kan præcis det – men er samtidig hurtig til det (uden at brænde håret) – og selvom den på ingen måde er lydløs er det altså ikke som at have en jetjæger i øret når du bruger den!

Nogle af de mest populære modeller er:

GHD Air
899 kr.
2100 watt
ION teknologi
Lang ledning
Meget positive anmeldelser
HH Simonsen Boss
699 kr.
2000 watt
ION teknologi
Lang ledning
 

Indpakningen af GHD Air som jeg endte med

Når du modtager din GHD Air er der ikke det helt vilde i pakken. Der er hårtørreren med en laaang ledning på 3 meter, og to mundstykker til præcisionsarbejdet.

mundstykker til ghd hårtørrer

Alt-i-alt er der intet ekstraordinært du får med – men selve produktet stråler af kvalitet og det er tydeligt at der er brugt tid på detaljer som designet af beskyttelsesgitteret – se nedenfor:

gitter på ghd air hårtørrer

Funktioner

Der er som udgangspunkt 3 knapper du skal kende til på GHD hårtørreren. De to første sidder “bagpå” og styrer hastigheden og varmen. De har 2 trin hver. Knapperne følger efter min mening ikke helt resten af kvalitetsfornemmelsen. Ikke fordi jeg er nervøs for de går i stykker – de er bare ikke helt så lækre som resten af produkter.

Knapper på GHD air

Foran sidder “cool” knappen. Trykker du den ind – får du et “boost” af kold luft.

køleknap foran på ghd air

Hårtørrer test

Hårtørreren er lidt tungere end de tidligere modeller jeg har haft – men grebet er godt og føles solidt.

Personligt bruger jeg som regel den højeste varme og mest hastighed, da jeg har langt og tykt hår. Er det mere fint, kan det dog være godt med den mindre varme så du er sikker på du ikke skader dit hår grundet for høj varme.

Noget af det GHD selv fremhæver er en kraftig motor – det væsentlige er at den tørrer håret væsentligt hurtigere end en “almindelig” hårtørrer – og derfor betyder den ekstra vægt ikke så meget 🙂

Med GHD hårtørreren har jeg meget lettere ved at tørre håret og lade det være blødt og glat – end med min Babyliss hårtørrer. Det er svært at forklare  – men det virker egentlig som om håret føles sundere.

GHD Air benytter sig af Ion-teknologi, som reducerer krus og efterlader håret blødere.

Du kan se en video af det i brug her:

Andre brugere, der har købt GHD Air giver det i gennemsnit 4.7 / 5 – så der er andre end mig – der synes det er et fantastisk produkt. Se alle anmeldelserne her: https://www.ghdhair.com/dk/hartorrere/ghd-air (scroll ned på siden). Du kan købe det billigere hos f.eks. MilleM end direkte hos GHD – køb her>>

Her slutresultatet efter brug af GHD Air føntørrer – og dermed konklusionen på hårtørrer testen:

GHD Air slutresultat

Der er mulighed for at du kan registrere dit køb – derved kan du også med det samme tjekke at det er et ægte produkt du har købt.

valider din garanti GHD

3 tips når du bruger hårtørreren

Det er ikke raketvidenskab at tørre dit hår – men jeg har alligevel 3 tips, der kan være gode – både for at tørre håret hurtigt og for at holde det sundt.

  1. Tør altid “med” håret. Start ved roden og arbejd dig mod spidsen. Det giver et glattere hår.
  2. Sørg for at håret bliver HELT tørt. Det sikrer du bibeholder det look du har skabt bedre og ikke tager imod f.eks. røglugt ligeså let.
  3. Afslut gerne med kold luft. Selvom det ikke er det mest behagelige har du netop skabt stor varme på porerne og de har godt af den kolde luft.

Andre ting du kan bruge din hårtørrer til

Det er ikke alle mine tips, der er lige energirigtige – men når nu du har købt et godt stykke isenkram – kan du ligeså godt få maksimalt udbytte ud af det 🙂

  1. Varm din kolde seng om aftenen. I vintermånederne kan du bruge din hårtørrer til at forvarme sengen. Lad den endelig ikke ligge og varme med dynen ovenpå…
  2. Brug den i stedet for et strygejern. Det kan være en god idé at forstøve tøjet først – men resultatet bliver faktisk udemærket
  3. Klassikeren – tør dit våde tøj. Er dit favoritsæt stadig på tørresnoren og mangler det sidste – så brug hårtørreren (eller din radiator hvis du har lidt bedre tid)
  4. Når du køber glas og porcelæn er der ofte et irriterende mærkat med pris eller stregkode. Brug hårtørreren til at størkne limen så den er lige til at tage af. IKEA – stop med mærkaterne tak!
  5. Er dit badeværelsesspejl dampet til – så brug hårtørreren til at fjerne det – så undgår du striber i forhold til hvis du tager det med hånden

Hvilke alternativer er der på markedet i stedet for en GHD Air?

GHD Air
899 kr.
2100 watt
ION teknologi
Lang ledning
Meget positive anmeldelser
HH Simonsen Boss
699 kr.
2000 watt
ION teknologi
Lang ledning
 

Når du er oppe i de professionelle føntørrere er der ikke så mange mærker at vælge imellem. Du kan se en liste over de mest købte modeller her>>

Hvor skal du købe GHD Air?

Prisen ligger omkring de ca. 1100 kr. Køb det, det sted hvor du føler dig mest tryg.

God fornøjelse med din hårtørrer de næste 10 år!

Opsummering
Dato
Primære produkt
GHD Air
Min vurdering
51star1star1star1star1star
Produkt
ghd Air Classic Hair Dryer
Pris
DKK 999
Tilgængelighed
Available in Stock

Relevante Artikler:

Cykelpumpe test

Cykelpumpe test

Her får du komplet guide til valg af cykelpumpe: Og: Dybdegående test af den mest solgte cykelpumpe - SKS...

eGO el-ladcykel

eGO el-ladcykel

Ladcykler kan blive for billige - og det var min oplevelse med Ego Classic Retro ladcyklen. En cykel som endte...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *