Hvilken Mini MBA bør jeg vælge?

top besked

topbesked

Du vil gerne efteruddanne og holde dig ajour som leder – tjek!  Men er der forskel på mini MBA’erne og hvad kan du bruge den til?

Hvad er en mini MBA

En Mini-MBA er i navnets forkortelse en mini version af en rigtig MBA. Du behøver ikke afsætte år for at videreuddanne dig, men får et intensivt forløb med et emne, der interesserer dig. Du får ikke den helt store teoretiske baggrund, men får det essentielle indenfor management. Ofte bliver der taget udgangspunkt i en konkret og ægte case, således at du rent faktisk kan bruge den viden du får.

Hvad kan jeg bruge den til?

En mini MBA skal udvikle dig som person, således at du kan blive en bedre leder eller stærkere medarbejder. Du har formentlig et solidt fagligt kendskab til ledelse, strategi eller kommunikation og mini-MBA’en skal styrke både dine stærkeste og svageste sider. Undervisningsformen er typisk kombineret med en ugentlig undervisningsdag og e-learning. Det er et hårdt forløb, og du bør ikke tilmelde dig hvis du ikke er klar til at give den en skalle. En mini MBA ser samtidig godt ud på cv’et og kan være med til at give dig et boost til at komme videre op af karriere trappen.

Er der forskel på mini MBA’erne og hvor kan jeg finde dem?

Grundlæggende nej – formålet er at gøre dig til en bedre leder. Der findes de klassiske undervisiteter, der udbyder kurserne såsom cbs.dk og sdu.dk og så de private såsom avt.dk. Hvilken der er bedst afhænger ofte af underviserne og de du kommer i gruppe med på kurset og kan derfor være meget individuelt. Jeg vil anbefale du kontakter de enkelte udbydere for at høre nærmere ind til gruppens deltagere, underviserne og om de eventuelt kan løfte sløret for en eventuel case.

Opsummering
Hvilken Mini MBA skal du vælge
Emne:
Hvilken Mini MBA skal du vælge
Opsummering:
Hvad en mini MBA er, forskellen på dem og hvor du kan finde dem
Skrevet af:
Original artikel af:
Hvilken.dk
Logo:

Relevante Artikler:

Punkterfri dæk til ladcykel

Punkterfri dæk til ladcykel

Hvis du nogensinde har prøvet at stå med et punkteret dæk på din ladcykel - så ved du hvor frustrerende det er...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *